Dj Ates Bir sans daha

Paylaş

EßRuLi
    Administrator

Administrator

Dj Ates Bir sans daha

Mesaj tarafından EßRuLi Bir Cuma Ocak 02, 2009 5:30 pm

ALo ?
    bebegim bana bir sans daha versen cok degistim inan denesen gorsen kalbini kirip seni uzersem sevgilim o zaman affetme beni etme cicegim
    bebegim bana bir sans daha versen cok degistim inan denesen gorsen kalbini kirip seni uzersem sevgilim o zaman affetme beni etme cicegim

gonlum yanliz sevgin sarmis sen gittin ben bittim yarim belkide laik deilim askina aradim yoktun dondum saskina kalbini kirdim lanet olsun gidince farkina vardim ama sen beni affetsen simdi ben sana mahçubum biriyim askim lutfen dur bi dinle bebegim megafonu aç dinlesin herkez deliyim belki deli oldum ben kalbini kirdim pismanim ben yanlisi affet bir daha olmaz bidaha anladim hersey vardim farkina hayatta yanliz kalmaya mahkum etme beni birakma seninle hersey cok guzel askim en guzel aski seninle yasadim ben sana boyle candan bagli sense sevdigini birakip gittin ismini yollara yazmadim askim ugruna daglarim yikmadim askim ben senin ismini kalbime yazdim ben senin ugruna dostlari sattim bir kere yanlis yaptim sana yar yaraliyim sensizz gelipde sevsen seveyim sev de öleyim öl de gitme bitme beni terketme dur 1dk dur dur bi kapama bedenim hasta lutfen yorma degistim askim densen bir kez bana bir sans ver lutfen son kez ..

affedemezsin beni birden kaybettim seni kayboldun yanlizlik bana zehir oldu sensizlikde olum oLdu ben kahroldum yurek dayanmaz eridim askindan ana bir sans ver lutfen boyun eydim ben gunden gunde bu bende mi bittim uzakta senden neticesiz bu guzel askimi olduren su halimi bir gorsen kiydin canima girdin aklima simdi neden terkettin bak dinle hersey duzelicek derdin hani nerde birde bosyere bana soz verdin bende inandim ellerimi ellere verdin belkide dunden beri raziydin nerden cikti bu ayrilik anlamadim kendimi asklara kapatali ben baskasi aklima girmedi malum gozlerin aklima sozlerin kulagimda hergun bekledim caresizim noldu bize gulum deme bana askim ben hayalperestim kirilan kalbin tamiri olmaz onemide yok zaten sen gel yeterki tkr benim ol vede ayrilma seslendim don gel anlamadigim bisi var sevmiyordun niye vardin seviyorsan niye yoksun inan bunu ben anlamadim ..

ßu Son DegiL sakin Unutma !!

Forum Saati Ptsi Mayıs 21, 2012 2:01 pm